Bemutatkozunk

25 év – mérföldkő számunkra. ÜNNEP, ami most elérkezett cégünk életében.
Köszönjük minden kedves Vásárlónknak, Partnerünknek, Barátunknak, hogy megélhettük ezt a szép ünnepet!

A Vasi-Agrocenter Kft. 1993-ban alakult és azóta töretlenül fejlődik. 1995-ben megnyitottuk kisgép-szervizünket. 2001 óta saját tulajdonunk: az eladótér (270 m2), a szerviz (63 m2), a raktár (480 m2) és az irodaépület (450 m2).

Kényelmes és ingyenes parkolás minden kedves Vásárlónknak. Gyors kiszolgálással, szaktanácsadással várjuk Önt!

Árukészletünket mindig a lehető legnagyobb gondossággal állítjuk össze, maximálisan figyelembe véve a vásárlói igényeket. Különösen nagy hangsúlyt kap a minőség és az elérhető ár. Termékpalettánk rendkívül széles és színes, hogy Ön mindent megtaláljon egy helyen, ami kertjéhez, munkájához szükséges.

Célunk megtalálni az arany középutat a drága márkák és az olcsó nagyáruházi márkák között. Kiemelt szakkereskedői vagyunk az MTD-nek, a Wolf Garten-nek, az AL-KO-nak, a Gardená-nak, az Oleo Mac-nak, és a Hondának. Emellett számos termék hivatalos forgalmazói is vagyunk: Basf, Bayer, Briggs & Stration, Cub Cadet, Felco, Flymo, John Deere, Pedrollo, Solo, Substral, Syngenta, Yard-Man.

Az ajánlatunkban szereplő gépeknek szerződött szerviz partnerei vagyunk. Szervizünkben szakképzett munkatársaink egész évben készséggel várják Önt!

A lakosság kiszolgálása mellett nagykereskedelmi tevékenységet is folytatunk.

Üzletünk főként kisebb-nagyobb kertek, fűterületek gondozásához nyújt kellékeket.

Foglalkozunk kertépítéssel, tóépítéssel, öntözéstechnikával, kerti automata-öntözőrendszerek telepítésével, füvesítéssel. Boltunkban széles választékát kínáljuk kerítéseknek, szegélyeknek, nádaknak, fóliáknak, virágföldeknek, permetszereknek, növényvédőszereknek, tápoldatoknak, és ez a felsorolás még korántsem teljes. Különös figyelmet fordítunk az idényszerűségre, a tavasz/nyár/ősz/tél "személyes" termékeire.

Forgalmazunk: benzines, elektromos és akkumulátoros fűnyírókat, traktorokat, fűszegélynyírókat, akkumulátoros fűnyíró ollókat, kézi fűnyírókat, bozótvágókat, motoros kapákat, láncfűrészeket, kézi szerszámokat, gyepszellőztetőket, fűkaszákat, sövénynyírókat, metszőollókat, akkumulátoros metszőollókat, ágvágó ollókat, ágaprítókat, szórókocsikat, tömlőkocsikat, és a termékszortiment még korántsem teljes.

Kérjük látogasson el hozzánk, hogy megismerkedhessen a teljes termékpalettánkkal!

2011. április végén bővítve tevékenységi körünket: megnyitottuk WEBÁRUHÁZUNKAT. Így a termékek széles skáláját immár az egész ország számára kínáljuk. Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük és folyamatos akciókkal szeretnénk kedveskedni a honlapunkra ellátogatóknak.

WEBÁRUHÁZUNKBAN való vásárlás előnye a kényelem, a hasznos tanácsok és a kihagyhatatlan akciók, amelyek igazi élménnyé teszik a vásárlást. Gyors szállítás és biztonságos fizetés; fizetés kizárólag a csomag átvételekor!

Ezzel együtt alkatrész-kereskedelmünket is bővítettük; igény szerint postai utánvétellel juttatjuk el ügyfeleinknek a kért alkatrészeket.

Válassza a szakkereskedést!

  • Az Önnek legmegfelelőbb gépet ajánljuk - figyelembe véve az Ön igényeit és lehetőségeit.
  • Tájékoztatjuk a termékek valódi előnyeiről és hátrányairól.
  • Szakszerű tanácsot adunk a használathoz.
  • A gépet összeszereljük és kérésére beüzemeljük.
  • Az általunk forgalmazott termékek hivatalos márkaszervize vagyunk - mi biztosítjuk a garanciát.

  

KERTJE VELÜNK TELJES LEHET!
Mi a sikerünk titka?
"Utolsó pillanatig erősebbnek lenni, mint a helyzet, amelyet külső erők teremtenek meg körülöttünk. Lélekben nem adni fel semmit, nem engedni." /Márai/

Adatok betöltése, kérem várjon...