Sümeghy Mihály EMLÉKTORNA

2020.09.26.

Csempeszkopács, 13.00 

Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy!

EGY IGAZI CSAPATJÁTÉKOSRA EMLÉKEZNEK

Labdarúgótornával emlékszik meg családja és barátai a májusban tragikus hirtelenséggel elhunyt Sümeghy Mihályról, a Vasi Agro-Center Kft. egykori ügyvezető tulajdonosáról, Prima Primissima-díjas vállalkozóról.
Az élet színpadán több csapatban is helyt kell állnunk. Ahogy a futballisták, úgy az egy munkahelyen dolgozók is egy közös célért tesznek nap mint nap. Sümeghy Mihály megálmodta, majd felépítette vállalkozását. Ez volt az élete és lett a halála. Ha kellett, határozott volt, akár egy sziklaszilárd védő, akin nem tudnak átgázolni az ellenfelek. Úgy óvta, mint a kapitány a viharba jutott hajót: szigorral, megértéssel, kérlelhetetlenül és hősiesen. Messziről indult és messze jutott. Bárhová ment, szeretet kísérte lépteit. Személyiségének varázsával mosolyt csalt az arcokra. Utolsó leheletéig küzdött cégé-ért. Még maradt volna, de mennie kellett - hatalmas űrt hagyva a szívekben. Azonban példamutató tanítása tovább él lánya, és most már unokája munkájában is.
Sümeghy Mihály megélte élete minden pillanatát. Viszont a legtöbb ember egy életet tölt el azzal, hogy módszeresen készül a boldogságra. Munkálkodnak, terveket dolgoznak ki e célból. S mikor eltelt az élet, akkor döbbenek rá, hogy elfelejtettek boldognak lenni.
Emlékére minden évben tornát szervez majd családja, ahogy minden évben küzdenek majd érte: a munkájáért, a becsületéért, a hitéért. Ahogy lánya, Anna mondja: édesapja igazi magyar emberként rajongott a hazájáért és a magyar fociért – büszke lenne arra, hogy az FTC Öregfiúk csapata az ő emlékéért rúgja majd a bőrt szülőfaluja, Csempeszkopács futballpályáján szeptember 26-án, az I. Sümeghy Mihály Emléktornán.
A 13.00-kor kezdődő eseményen gyerek-exatlonnal, gyermek- és felnőtt büntetőrúgó versennyel várják az érdeklődőket - a hálóőr Táncsics András lesz. Az FTC Öregfiúk, a Csempeszkopács FC, a Pecöl KMSE és a Vasiagrobarát FC vesz részt a tornán. Utóbbi csapatot családja, barátai, köztük Halmosi Péter alkotja. A 18.00-kor kezdődő eredményhirdetésen az érmeket Halmosi Zoltán adja át.

Galéria

Adatok betöltése, kérem várjon...