Termékeink
Gyártók
Tartalom\Leírás
Békési Zoltán, Pándi Ferenc
A gyümölcspálinka hagyományos magyar ital, igazi hungarikum. Szakszerű előállításának ismereteit állították össze e mű szerzői. Az alapanyagokat, a technológiai eljárás egyes elemeit bemutató fejezeteket friss adatokkal kiegészítve közlik.
Részletesen foglalkoznak a lepárlással, a hagyományos kisüsti pálinkafőzéssel, a minőségi követelményekkel, vizsgálati módszerekkel. A napjainkban különösen aktuális és főként a borászatokat érintő fejezet a bor és a borászati termékek feldolgozásával foglalkozik. A földrajzi eredetvédelem alá tartozó pálinkák leírása a göcseji körtepálinkával, a pannonhalmi törkölypálinkával és az újfehértói meggypálinkával bővült. Teljesen megújult a vállalkozói ismeretekről szóló rész.
Terjedelem:213 oldal
Kiadó:Mezőgazda Kiadó
ISBN:9789632866277
Kötés:kötve
Kiadás éve:2011
Méret:170x240 mm
Képek, ábrák:2011
Paraméterek
Gyártó | Egyéb |
Súly | 0.08 kg |