WOLF-Garten LOOPO S150 robotfűnyíró

Cikkszám: WOL0274
Gyártó: WOLF-Garten
Meghajtás: Akkumulátoros
Motor típusa: Egyéb
Munkaszélesség (cm): 18 cm
Min.Vágómagasság (cm): 1.5 cm
Ajánlott terület (m2): 250 m2
Súly: 7 kg
Bolti ár:177 000 Ft Webshop Ár:177 000 Ft
Mennyiség
Termék adatlap Szállítási lehetőség(ek)

Tartalom\Leírás

A Loopo S egy intelligens, kompakt és családbarát robot fűnyíró. Egy biotisztítóval és egy egyedi robotágyú csomaggal érkezik – az első műtrágyához a szezon kezdete előtt.
A robot fűnyíró például több zónát is kezel. ha keskeny járatokkal rendelkező pázsit van. A kompakt kialakításnak köszönhetően a Loopo S egy kis helyet foglal el mind a gyepen, mind a téli tárolónál. Ha pótalkatrészet kell cserélni a robotra, szinte minden alkatrész egyszerűen cserélhető szerszám nélkül a moduláris kialakításnak köszönhetően.
Robot fűnyírók a kisebb parcelláknál is nagyon népszerűvé váltak. Annak elkerülése érdekében, hogy a gyepet még egy kis teleknél is vágják, mind az idősek, mind a fiatalok értékelik. A Loopo S fantasztikus bioclip eredményt is kínál, amely a gyep folyamatos környezeti rehabilitációját eredményezi.
A telepítés nagyon egyszerű és logikus. A robotot egy óra alatt telepíted. A 100W-os erőteljes motorral és az erős pengével a pázsit különböző típusú pázsitokat képes kezelni – annak ellenére, hogy a fű a szokásosnál valamivel hosszabb ideig nőtt.
A Loopo S150 1,5-2 óra körüli ciklusú vezetési idővel rendelkezik, majd 16-20 órát tölt a következő vágásért. A robot által kezelt maximális terület optimális körülmények között 250 m², garantáltan 150 m², még akkor is, ha több zónával és lejtővel rendelkezik.A Wolf-Garten Loopo S150 robotfűnyíró egy feltöltéssel kb. 90-120 percen keresztül dolgozik. Ez alatt az idő alatt levágja az ajánlott 150 m2-nyi fűterületet. A gyepterületet egy határoló kábellel jelöljük ki. A robot ezen belül végzi a fűnyírást, a start gomb megnyomását követően. Csak akkor áll majd meg, amikor lemerült az akkumulátora vagy ön megnyomja a stop gombot rajta. A bázis/töltőállomására nem megy vissza, önnek kell odavinnie. A fűnyírást azonban önállóan, hibátlanul elvégzi. A robot telepítése nagyon egyszerű, az útmutató alapján könnyen telepíthető.

Amennyiben automata, programozható és önállóan dolgozó robotfűnyírót szeretne kérem válasszon a többi Wolf-Garten robot közül.
Ajánlott terület max. 150 m2
Max. munkaterület 250 m2
Akkumulátor feszültség 12 Volt
Akkumulátor kapacitás 7 Ah
Fűnyírási idő 1 feltöltéssel 90 perc
Maximális emelkedő 36 %
Vágás szélessége 18 cm
Súly 7 kg
Vágórendszer 2ágú acélkés
Vágási magasság 15-45 mm
Időzítő nem
PIN kód nem
Riasztó nem
Hurokvezeték igen
Rögzítő szegek igen
Mobil applikáció nem
Garancia 2 év
Emelés- és dőlésszenzor
90-120 perc üzemidő
16-20 óra töltési idő
2,5 kWh/hó fogyasztás

Paraméterek

Gyártó WOLF-Garten
Meghajtás Akkumulátoros
Motor típusa Egyéb
Munkaszélesség (cm) 18 cm
Min.Vágómagasság (cm) 1.5 cm
Ajánlott terület (m2) 250 m2
Súly 7 kg
Adatok betöltése, kérem várjon...