Rendeléssel és szállítással kapcsolatos információk

KÉRJÜK FIGYELMESEN OLVASSA EL A TÁJÉKOZTATÓT!

 Útmutató virághagyma rendeléshez

 A virághagymák frissen készülnek és érkeznek hozzánk Hollandiából. Éppen ezért a rendelési határidő után már nem tudunk kiegészítő rendelést leadni.

Előre meghatározott időpontban érkeznek a virághagymák hozzánk, amit azonnal továbbítani fogunk minden kedves Vásárlónak.

A virághagymák csak korlátozott mennyiségben állnak majd rendelkezésre, ezen felül sajnos nem tudunk már rendeléseket felvenni.

Előfordulhat, hogy még rendelhető, az amúgy már elfogyott termék (természetesen igyekszünk mindig a legfrissebb adatokat megjeleníteni). Ebben az esetben természetesen tájékoztatjuk a Vásárlót a lehető legrövidebb időn belül.

A virághagymák fizetési módja lehetőleg: UTÁNVÉT !!!!

Előfordulhat, hogy az időjárási körülmények megváltozása miatt, nem tudnak elkészíteni és leszállítani néhány típust. Ez csak  a szállítás előtti napokban derül ki.

Így a kellemetlenségek miatt, kérjük, hogy UTÁNVÉTELLEL, a csomag átvételekor történjen a fizetés.

Abban az esetben, ha valaki, csak a 20.000 Ft feletti ingyenes szállítás miatt választ egy másik termék vásárlásához virághagymát, úgy csak a virághagymák megérkezése után fogjuk küldeni a csomagot.

A virághagymák SZÁLLÍTÁSA: előre jelzett időpontban, várhatóan 2020. március 10-én (természetesen erről előre tájékoztatunk mindenkit).

Köszönjük megértésüket!

Várjuk megrendelésüket!

Adatok betöltése, kérem várjon...